Verbindt zzp'ers en zorgorganisaties

Wij helpen.

Medix Zorg bemiddelt in arbeid tussen zorgprofessionals (zzp) en zorginstellingen. Wij bieden zorginstellingen een netwerk van betrouwbare en enthousiaste zorgprofessionals.

Bij Medix Zorg vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Wij hebben met al onze zorgprofessionals een persoonlijk gesprek en er is regelmatig contact met de zorginstellingen.

Wij faciliteren en ontzorgen onze zorgprofessionals. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op het werk waar ze goed in zijn en waar ze passie voor hebben.

Herken je je in onderstaande?

Voor de ZZP'er

Ben jij een zelfstandig zorgprofessional of wil je dit worden? Dan is Medix Zorg jouw bemiddelingsbureau. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de medische arbeidsbemiddeling. Wij spreken de taal van de zorg en hebben een landelijk netwerk van zorgorganisaties die jouw ondersteuning goed kunnen gebruiken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag wat jouw wensen zijn en hoe we jou kunnen ondersteunen bij het vinden van de leukste opdrachten.

Dit mag je verwachten van de samenwerking met ons

Spreekt onze werkwijze je aan?

Schrijf je dan nu in.

Voor de Zorginstelling

Medix Zorg is gespecialiseerd in het bemiddelen van zelfstandige zorgprofessionals. Onze werkwijze is te omschrijven als flexibel, daadkrachtig en oplossingsgericht. Wij reageren adequaat op uw vragen en wensen. U kunt vertrouwen op ons zorgvuldige selectieproces, waarin wij alle bevoegd -en bekwaamheden van de kandidaten in kaart brengen.

Dit mag u verwachten van de samenwerking met ons:

Voor het vervullen van vacatures voor vaste medewerkers kunt u ook gebruik maken van onze werving en selectie expertise.

Spreekt onze werkwijze u aan, laat dan hieronder uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Spreekt onze werkwijze je aan?

Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen